1429 μη καταγεγραμμένες θάλασσες


Αυτή η αυλάκωση ξεκινά με μια ακολουθία ανοίγματος στην καμπίνα ενός πλοίου. Υπάρχει ένα γραφείο στο κέντρο της καμπίνας, που κουνιέται απαλά με την κίνηση της θάλασσας και κλείνουμε τα περιεχόμενα του γραφείου για να δούμε τον τίτλο της υποδοχής και τα χαρακτηριστικά που αναγράφονται σε μια περγαμηνή. Στη συνέχεια, ένας χάρτης της ανοιχτής θάλασσας ξετυλίγεται πάνω από την περγαμηνή – και αυτός ο χάρτης, αν και δεν είναι αμέσως εμφανής (πιθανόν λόγω του ότι ο χάρτης είναι στην πραγματικότητα σε μικρή γωνία), λειτουργεί ως η ίδια η υποδοχή.
Πρέπει να πούμε ότι πρόκειται για έναν από τους πιο εντυπωσιακούς κουλοχέρηδες που έχω συναντήσει. Το σκηνικό του χάρτη σχεδιάζεται με στυλ που αρμόζει στην εποχή, με γη και στις τέσσερις γωνίες της υποδοχής, κάθε γωνία με έναν άγγελο που φυσάει αέρα στη θάλασσα. Η ίδια η θάλασσα καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος του χάρτη και εδώ εμφανίζονται τα σύμβολα του κουλοχέρη, αν και όχι σε κυλίνδρους όπως θα βρίσκατε συνήθως, απλά τοποθετημένα στη θάλασσα. Υπάρχει κάποιο animation κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ειδικά με την επεκτεινόμενη άγρια ​​φύση, που βλέπει ένα φίδι να σηκώνει το πλοίο στον αέρα. Κατά την προσγείωση της λειτουργίας δωρεάν περιστροφών, θα δείτε επίσης ένα κλιπ της θάλασσας σε φουρτουνιασμένες θάλασσες. Το soundtrack αυτής της υποδοχής είναι ιδανικό – όλοι οι ήχοι που συνοδεύουν την υποδοχή ενισχύουν το θέμα και αυτό βελτιώνεται μόνο κατά τη διάρκεια της λειτουργίας.
Αυτός ο κουλοχέρης έχει ένα σύμβολο scatter, το οποίο μπορεί να σας κερδίσει έως και 50 δωρεάν περιστροφές – αυτό είναι το κύριο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού.

1429 μη καταγεγραμμένες θάλασσες ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ: Ιανουάριος 16, 2019 Συγγραφέας: Aamir Berrey