Ο ποταμός Νείλος είναι ο μεγαλύτερος ποταμός στον κόσμο. Στο ταξίδι του στη Μεσόγειο, αυτός ο ποταμός έχει πολύ αντίκτυπο στη ζωή πολλών ανθρώπων, και σε μερικούς, αποτελεί πηγή διαβίωσης. ο Βασίλισσα του Νείλου 2 κουλοχέρη από τον Αριστοκράτη, μια συνέχεια της αυθεντικής κουλοχέρης του Νείλου, φέρνει στη ζωή την ομορφιά και τη δύναμη του πιό μακροχρόνιου ποταμού στον κόσμο. Το παιχνίδι διαθέτει ρόλους 5 και γραμμές πληρωμών 25 και διαθέτει μια σειρά από μπόνους, όπως δωρεάν περιστροφές και πολλαπλασιαστές. Η βασίλισσα του Nile 2 είναι συμβατή τόσο με υπολογιστές με Windows όσο και Mac.
θέμα
Το παιχνίδι χαρακτηρίζει ένα αρχαίο αιγυπτιακό θέμα, πιθανόν επειδή ο Νείλος περνάει μέσα από τη χώρα. Ενώ το θέμα μπορεί να είναι λίγο χρονολογείται και κλισέ, ο Αριστοκράτης έχει κάνει μεγάλη δουλειά όσον αφορά τους ήχους και τα γραφικά. Το παιχνίδι βασικά βασίζεται στην Κλεοπάτρα. η Βασίλισσα του Νείλου και όποτε εμφανίζεται, το βραβείο σας διπλασιάζεται.
Το Queen of the Nile 2 το κουλοχέρη προσπαθεί να αξιοποιήσει την επιτυχία της αρχικής του έκδοσης διασφαλίζοντας ότι τα ηχητικά και γραφικά χαρακτηριστικά παραμένουν ολόκληρα για αυτήν τη συνέχεια. Για άλλη μια φορά περνάτε μια αρχαία αιγυπτιακή ανακάλυψη με πολλούς θησαυρούς. Η επιτυχία σας υπαγορεύεται από τη συγκέντρωση μεγάλων σωρών μετρητών. Η βασίλισσα του Νείλου κάνει μια μεγάλη επιστροφή στους τροχούς σε αυτήν τη συνέχεια, και αν ήσασταν οπαδός του αρχικού παιχνιδιού, θα παρατηρήσετε ότι οι πυραμίδες και ορισμένοι άλλοι αρχαίοι θησαυροί επέστρεψαν, μόνο με περισσότερες βελτιώσεις από την άποψη γραφικών. Το ίδιο ισχύει ακόμη και για τα σύμβολα καρτών που λαμβάνουν μια γενική επισκευή, έτσι ώστε να φαίνονται σαν να είχαν μόλις σκάψει από την άμμο.
Επίσης, να συμβαδίζουν με το αρχαίο αιγυπτιακό θέμα είναι τα σύμβολα που έχουν δημιουργηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να απεικονίζουν την εποχή. Τα εικονίδια περιλαμβάνουν τους Φαραώ, τις Πυραμίδες και το Σκαραβαίο Σκαραβαίο. Η Κλεοπάτρα βασίλισσα του Νείλου είναι το άγριο σύμβολο ενώ η πυραμίδα είναι η διασπορά. Το άγριο αντικαθιστά όλα τα άλλα σύμβολα εκτός από τη διασπορά.







